Milli Eğitim Çalışanı Cinsel Taciz İddiasıyla Hapse Girdi!

Zonguldak’ın Devrek ilçesi, son günlerde yaşanan cinsel taciz skandalıyla sarsıldı. Devrek Halk Eğitim Merkezi’nde hizmetli olarak görev yapan K. D., cinsel taciz iddialarıyla suçlanarak tutuklandı.

Tutuklanan K. D.’nin Durumu

K. D., Devrek Halk Eğitim Merkezi’nde yıllardır hizmetli olarak görev yapıyordu. Ancak, son zamanlarda ortaya çıkan cinsel taciz iddiaları, kendisi hakkında ciddi suçlamalara yol açtı. Yapılan soruşturma sonucunda, iddiaların yeterli delil ile desteklendiği görüldü ve K. D. tutuklandı. Tutuklanma sonrasında ise Karabük Cezaevi’ne gönderildi.

İdari Soruşturma Başlatıldı

K. D.’nin tutuklanmasının ardından Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü harekete geçti. Konuyla ilgili olarak derhal bir idari soruşturma başlatıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HABER VE İHBARLARINIZI BİZE GÖNDERİN
Her türlü görüş, bilgi veya haber paylaşımınız için WhatsApp’tan yazabilirsiniz.
Not: Kişisel bilgileriniz (telefon, isim vb.) gizli tutulur. Lütfen aramayınız — sadece mesaj atınız.
WhatsApp: 0531 674 25 06
Başa dön tuşu